Саудитска Арабия е готова да ни доставя нефт и природен газ

1
Николай Милков прие посланика на Кралство Саудитска Арабия
Николай Милков прие посланика на Кралство Саудитска Арабия Снимка: МВнР

Служебният министър на външните работи Николай Милков и посланикът на СА Халид бин Камал Факих са обсъдили двустранно сътрудничество в областта на енергетиката на среща днес

Служебният министър на външните работи Николай Милков и посланикът на Саудитска Арабия Халид бин Камал Факих са обсъдили двустранно сътрудничество в областта на енергетиката на среща днес, съобщиха от Министерството на външните работи (МВнР).

"Саудитска Арабия е готова да проведе разговори за доставка за България на нефт и природен газ", е заявил посланик Факих, цитиран от МВнР.

От своя страна министър Милков е благодарил на посланика и отбелязал, че съвместно следва да се проучат начините и средствата за осъществяването на такава доставка.

По време на срещата двамата са обсъдили и партньорството в области като икономиката, инвестициите, селското стопанство, туризма, отбраната, високите технологии, здравеопазването, както и взаимна подкрепа на кандидатури в международни организации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Наистина
    Пак от Русия само доставчика друг и с друга цена като сме гламави .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари