Състоянието на блъснатите от патрулка деца

0
Едното дете ще претърпи операция на китката
Едното дете ще претърпи операция на китката Видео: TVNBulgaria

Полицейска кола блъсна две деца на пешеходна пътека в Шумен.

Инцидентът стана на обяд на кръстовището на бул. „Симеон Велики“ и ул. „ Паламара“, докато децата пресичали на зелен светофар. 10-годишните момичета са без опасност за живота, излъчи БНТ.

Двете момичета пресичали кръстовището, когато внезапно завиващата на ляво патрулка ги блъска. Това видял бащата на едно от момичетата, който е таксиметров шофьор и съвсем случайно е бил на мястото на инцидента. Той е уверен, че децата са спазили правилата за движение.

Вижте докъде я докарахме. 99 % съм сигурен, че децата са пресичали на зелено и полицейска кола да ги удари. За съжаление пешеходните пътеки са формалност за България“, каза Нихал Али, баща на Гюлял.

„Те си отиват на училище и детето вика, ние видяхме, че е зелено, тръгват да пресичат и видели полицейската кола и понеже е полицейската решили, че ще спре“, разказва и Севин Али, майка на Гюлял.

На мястото на инцидента са дошли три полицейски автомобила, които за кратко са заградили района. З4-годишният полицай, който е управлявал колата, бе тестван с дрегер. Пробата му е отрицателна.

TVN предостави видеорепортаж от болницата:

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари