Състезание с ролери и тротинетки на 4 юни в Русе

0
Събитието ще започне в 9 ч. на ул. „Александровска“, в участъка от Паметника на Альоша до Професионалната гимназия по дървообработване
Събитието ще започне в 9 ч. на ул. „Александровска“, в участъка от Паметника на Альоша до Професионалната гимназия по дървообработване

Фестивал „Бързи и яростни на колелца“ ще се проведе на 4 юни в Русе

На 4 юни /събота/ любителите на екстремни преживявания с ролери и тротинетки в Русе ще могат да се включат във Фестивал „Бързи и яростни на колелца“. Събитието ще започне в 9 ч. на ул. „Александровска“, в участъка от Паметника на Альоша до Професионалната гимназия по дървообработване, с регистрация на участниците, а официалното откриване е предвидено за 10 ч, уточниха от общината. 

От 10:30 до 13:00 ч. любителите на малките колелца ще могат да се включат в състезания за начинаещи. Съревнованието за участниците с по-голям опит в карането на ролери и тротинетки ще стартира в 15:00 ч. За най-добре представилите се в различните етапи на състезанията са предвидени награди, а най-атрактивната група участници ще получи възможност за безплатно еднодневно посещение на плувен басейн „Дунав“, осигурено от фирма „Санси“.

Фестивалът на колелца се организира от Фондация „Русе – град на свободния дух“ и Сдружение „Екстрийм Скейт“, със съдействието на Русенския университет „Ангел Кънчев“ и фирмите „Екстрийм Спорт“, „ВИТТЕ Аутомотив България“, „Ас – Строй“ , „Санси“ и магазин Вълшебство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари