САЩ: Украинци стоят зад убийството на Даря Дугина в Русия

1
Според американското разузнаване бомбеният атентат е одобрен от украинското правителство
Според американското разузнаване бомбеният атентат е одобрен от украинското правителство Снимка: БТА/АР

Според американското разузнаване бомбеният атентат е одобрен от украинското правителство

Американските разузнавателни служби смятат, че представители на украинското правителство са одобрили бомбения атентат, при който бе убита Даря Дугина, дъщеря на известен руски националист. Това съобщи вестник "Ню Йорк таймс", като се позова на свои анонимни източници, предава БТА.

Покушението бе извършено през август край Москва. Ройтерс, отбелязва, че информацията на американския вестник не може да бъде проверена.

САЩ не са участвали в нападението срещу Дугина и не са знаели предварително за него, посочва "Ню Йорк таймс". Изданието допълва, че американски официални лица са отправили упреци към украински представители заради убийството.

След атентата Украйна отрече да е замесена по какъвто и да било начин в него, а руската Федерална служба за сигурност обвини украинските тайни служби, че те стоят зад него. "Ню Йорк таймс" цитира украинския президентски съветник Михайло Подоляк, който отново отрича Киев да е отговорен за покушението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Да.
    Аз пък залагам на катастрофа за "Демократите" на идващите избори в Щатите.
  • 3
    2
    Аз
    То целия свят знае, че укрите са я убили, ама хамариканците чак сега ги разкриха... Интересно какви ли интереси стоят зад това "разкритие"? Сега чак да видим кого ще "разкрият" САЩ и за течовете на Северен поток - аз залагам на поляците !
  • 12
    1
    Ха.
    Изумително откритие.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари