САЩ изпращат касетъчни бомби на Украйна

1
Според съветника по национална сигурност на САЩ това е "правилното решение"
Според съветника по национална сигурност на САЩ това е "правилното решение"

Според съветника по национална сигурност на САЩ това е "правилното решение"

Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан заяви в петък, че изпращането на касетъчни боеприпаси от страна на САЩ в Украйна е "правилното решение", докато Киев се опитва да продължи контраофанзивата си срещу руската инвазия, съобщи АФП, цитирана от БГНЕС.

Президентът Джо Байдън "го одобри... след единодушна препоръка", заяви Съливан.

Предложеното влизане на Украйна в алианса на НАТО ще бъде обсъдено, но за това няма да бъде взето решение на срещата на върха във Вилнюс следващата седмица, съобщи Белият дом в петък.

Пътят на Украйна към НАТО ще бъде обсъден на срещата на върха, но Киев "все още има допълнителни стъпки, които трябва да предприеме преди членството" и "няма да се присъедини" в настоящия момент, заяви съветникът на Белия дом по националната сигурност Джейк Съливан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Демокрация
    в действие https://simeonoffstudio.com/%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%86%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BC%D0%B5/ или урок по двуличие от сащ
  • 2
    9
    .!.
    То е ясно, че няма да четете ама: "В началото на 2022 г., според The ​​Military Balance, Точка-У не е била на въоръжение в руските войски"
  • 1
    8
    .!. за 6
    +$0.05 - Добри познания имаш 🤣🤣🤣
  • 0
    7
    до 4
    грешиш - Русия НЕ използва касетъчни бомби. Украйна ги ползва още от началото - ТочкаУ
  • -10
    6
    До 1
    Добре,че беше тази война с Украйна,за да разберем колко е" могъща и боеспособна" руската армия.Да видим нейните "безаналогови, супер модерни оръжия" което се оказа един фейк..Тотална заблуда,но някой категория хора още вярват на този фейк..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари