Съседи се налагаха с гребла заради пряспа сняг

0
Мъжете се спречкали, последвал водопад от ругатни и обиди, а накрая въоръженият с металното гребло се нахвърлил с него върху опонента си
Мъжете се спречкали, последвал водопад от ругатни и обиди, а накрая въоръженият с металното гребло се нахвърлил с него върху опонента си

Двама мъже си спретнаха юнашки дуел с гребла вместо шпаги заради пряспа сняг във великотърновския кв. "Колю Фичето".

Двамата били съседи, като в първия слънчев ден след обилните снеговалежи единият от тях решил да изчисти пространството пред гаража си. В разгара на чистенето обаче се появил комшията, който му направил остра забележка да не изхвърля изчистения сняг пред неговия гараж, защото нямало как в понеделник да си изкара колата за работа. В отговор последвал водопад от ругатни и обиди, а накрая въоръженият с металното гребло се нахвърлил с него върху опонента си, информира Монитор.

Той обаче не му останал длъжен, докопал отнякъде един дървен кол и на свой ред започнал да се отбранява. Привлечени от виковете на биещите се техни съседи излезли навън и ги разтървали. Двамата обаче продължавали да си отправят взаимно закани за счупени глави и крайници, и заравяне жив под снега.

Това не е първият подобен снежен инцидент. В събота по обяд двама нетърпеливи шофьори бяха на косъм от разправа заради това кой пръв да мине по тясната и непочистена както трябва ул. "Възрожденска". За щастие до физическо насилие в случая не се стигна и инцидентът приключи само с размяна на словесни закани и „майчини благословии”.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари