Съседи на простреляното дете в Сливен: Децата са шумни на площадката

1
„Като започнат от 14:00 ч. до 19 - 20 часа., това са колко часа – крещят, викат, да не говорим, че псуват. Нито има надзор над тях, нито можем да им кажем нещо“, казва жител на квартала
„Като започнат от 14:00 ч. до 19 - 20 часа., това са колко часа – крещят, викат, да не говорим, че псуват. Нито има надзор над тях, нито можем да им кажем нещо“, казва жител на квартала Снимка: bTV, стоп кадър

Шумът от децата на игрището е вероятната причина за стрелбата по тях, смятат съседи от сливенския квартал „Надежда“

При стрелба с въздушна пушка беше ранен петокласник, който играел футбол на игрището. Момчето е оперирано в добро състояние, но инцидентът се е разминал на косъм от трагичната развръзка, предава bTV

Според близките на детето това е опит за убийство.

Съседи твърдят, че причината за инцидента е шумът от игрището. „Като започнат от 14 ч. до 19-20 ч., това са колко часа – крещят, викат, да не говорим, че псуват. Нито има надзор над тях, нито можем да им кажем нещо“, казва жител на квартала.

И за полицията, и за квартала стрелецът остава неизвестен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Русе
    Наближава лятото ... и по русенски площадки ще е същото - писъци, крещене, викане, псувни от родители (пиещи алкохол и пушещи цигари) и ОТ ДЕЦА!!! Трябва да има някакъв контрол... сутрин кошчетата преливат от кенчета от бира, безалкохолни и пвц бутилки от мин.вода, бира и т.н.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари