Сърбия отваря вратите си за домакинства на руски отбори

0
Това стана след решението да бъдат отнети всички домакинства на руските отбори
Това стана след решението да бъдат отнети всички домакинства на руските отбори Снимка: ЕПА / БГНЕС

Президентът на западната ни съседка Александър Вучич обяви, че държавата е готова да приеме трите клуба - ЦСКА Москва, Зенит и УНИКС Казан

Сърбия е първата страна, която се застъпва за руските отбори след тяхната забрана да домакинстват мачовете си в баскетболната Евролига до края на сезона, предаде Sportal.bg

Президентът на западната ни съседка Александър Вучич обяви, че държавата е готова да приеме трите клуба - ЦСКА Москва, Зенит и УНИКС Казан, и да осигури провеждането на мачовете им в най-силната клубна европейски надпревара.

Има интерес от страна на руски отбор за това да домакинства срещите си в Сърбия. Ако руските клубове искат да играят мачовете си тук, ние сме готови да им помогнем. Сърбия винаги е била добър домакин и ние бихме гарантирали всичко необходимо за спокойното провеждане на двубоите”, заяви Вучич пред “Радио Б92”.

Както е известно, през вчерашния ден на спешна среща 18-те клуба в Евролигата се обединиха върху решението да бъдат отнети всички домакинства на руските отбори до края на сезона в турнира на богатите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    русенец
    Сръбските политици отново се ориентираха правилно в отношението си към Русия. Нищо не значещо предложение, но на руснаците ще им направи добро впечатление.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари