Екскурзоводката от катастрофиралия автобус не помни нищо

1
Съпругът на пострадалата жена каза, че познава шофьора на автобуса и че той е добър професионалист
Съпругът на пострадалата жена каза, че познава шофьора на автобуса и че той е добър професионалист

Съпругът на пострадалата жена каза, че познава шофьора на автобуса и че той е добър професионалист

След тежката катастрофа с автобус край Свиленград, говори съпругът на екскурзоводката, която също е пострадала при инцидента, предава bTV.

„Поне е контактна. Надявам се днес да стане по-ясно състоянието. Споменът ѝ е до момента на произшествието и чак след това, когато се е събудила в линейката. Оттам нататък не помни абсолютно нищо. Видяла е завоя, познава пътя достатъчно добре, и нищо повече. Всичко е вървяло по график, нормално. Карали са нормално, нямало е никакви инциденти по пътя“, каза Венелин Димов, съпруг на екскурзоводката.

Екскурзията е била двудневна с преспиване в Гърция. Затова Венелин не смята, че катастрофата се дължи на умора на шофьора.

„Аз го познавам. Добър професионалист е. Мисля, че е просто случаен инцидент. Естествено, че може би има някаква вина, но просто нелеп инцидент. Нямам друго обяснение“, каза още Венелин Димов.

По думите му маркировката по пътя често липсва, а когато завали асфалтът става като стъкло.

Пътят между селата Младиново и Дрибчево остава затворен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари