Самолет се разби на магистрала във Флорида

0
При инцидента са загинали двама души
При инцидента са загинали двама души

При инцидента са загинали двама души

Пътнически самолет Bombardier Challenger 600 се e повредил и е направил аварийно кацане на магистрала близо до Неапол, Флорида, след което е избухнал в пламъци. В резултат на инцидента са загинали двама души, предаде The New York Times.

Според информацията петима души са били на борда на малкия самолет, трима от тях са успели да излязат от самолета.

Bombardier Challenger 600 е излетял от летището на Държавния университет на Охайо в Кълъмбъс, Охайо, около 13:00 часа местно време и е трябвало да кацне в Неапол около времето на катастрофата, пише Агенция Фокус.

Пилотът се е свързал с кулата с искане за аварийно кацане, съобщавайки, че са загубили и двата двигателя. Кулата е изгубила контакт и тогава работниците на летището са видели дим от междущатската магистрала, която се намира наблизо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари