Само едно сварено яйце и забравяме за синините и отоците

0
Звучи наистина изумително, но ви гарантираме, че действието му е мигновено
Звучи наистина изумително, но ви гарантираме, че действието му е мигновено

Звучи наистина изумително, но ви гарантираме, че действието му е мигновено

Колкото и внимателни да сме, понякога се травмираме, докато караме колело, тичаме в парка, тренираме в залата, а дори и без да се натоварваме физически. Има много случаи, в които човек успява да се травмира по нелеп начин.

Без значение каква е причината за вашата травма, то съществуват безброй начини, чрез които можете да предотвратите появата на синини и отоци. Повечето от тях са обвързани с най-различни медикаменти, които можем съвсем спокойно да си закупим от аптеката.

Съществуват обаче и други методи на алтернативната медицина, които са надеждни и ще ви помогнат да се отървете от неприятните отоци и синини.

Днес ще споделим именно за един такъв метод. Той е обвързан само и единствено с едно варено яйце и нищо повече. Звучи наистина изумително, но ви гарантираме, че действието му е мигновено, пише Actualno.

Вареното яйце не позволява появата на синини и отоци

Вземете едно варено яйце. Няма значение дали е купено от магазина или домашно. По-важно е да го сварите много добре. Около 10 минути са напълно достатъчни, така че да е колкото се може по-твърдо. Обелете го още докато е топло и го наложете върху засегнатото място.

Оставете го да действа докато се охлади напълно. Знаем, че е малко досадно, но пък действието от него е гарантирано.

Има и друг начин, чрез който можете да предотвратите появата на синини, но в случая е важно да сте изключително бързи. Веднага, след травма, натрийте удареното място с олио или зехтин. Този метод също действа безотказно, но трябва да го направите буквално на момента.

В противен случа няма как да ви гарантираме, че ще има добри резултати.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари