Съмишленичка на Бисер Петното се намества в Община Русе

0
Гинка Танкова е сред кандидатите за поста началник на отдел ...
Гинка Танкова е сред кандидатите за поста началник на отдел ...

Гинка Танкова е била сред кандидатите за поста началник на отдел "Екология" към дирекция "Екология и транспорт" в Община Русе. Това стана ясно след публикуването на резултатите от конкурса за длъжността на сайта на местната администрация.

Танкова бе част от Национално движение "Свобода" и заедно с лидерите му Йордан Бонев и Бисер Миланов, известен с прякора "Петното" участва в редица протести и контрапротести в Русе и София. Преди година тя бе осъдена по дело за клевета от арх. Симеон Рангелов. Междувременно Танкова кандидатства неуспешно и за омбудсман на Община Русе.

Общо 3 кандидати са били допуснати до конкурса - Елена Красимирова Иванова, Шенел Абилова Хасанова и Гинка Димитрова Танкова.

Те са реашвали тест в рамките на 45 мин.

Единствено Шенел Хасанова го е решила успешно с 28 точки и е била допусната до интервюто, проведено от конкурсната комисия с председател зам.-кметът по комунални дейности Наталия Кръстева и членове Георги Игнатов, директор на дирекция "Екология и транспорт", Райна Томова, главен юрисконсулт в отдел "ПНО" и Маргарита Нунев, началник отдел "Човешки ресурси".

194 точки е окончателният общ резултат, който е дала комисията на класираната на първо място Хасанова. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари