Съдията прецака Дунав

1
Съдията не обърна внимание на две поредни претенции за дузпа от страна на русенци
Съдията не обърна внимание на две поредни претенции за дузпа от страна на русенци Видео: GONG.bg

Черно море победи Дунав Русе с минималното 1:0 в Каварна в мач от 18-ия кръг на Първа лига, а съдията не обърна внимание на две поредни претенции за дузпа от страна на русенци.

Така "моряците", които изцяло надиграха Дунав, се изкачиха на 4-ата позиция с 31 точки, като изпреварват именно русенския тим. Единственото попадение в мача бе дело на Александър Цветков.

В 5-ата минута Ондрей Сукуп отправи добър пас към Марек Кузма, но Петър Патев успя да изчисти. Веднага след това Уго Секо подаде към Александър Цветков, който имаше чудесна възможност да открие резултата в полза на Черно море, но я пропиля. 

Черно море продължи с атаките. В 11-ата минута Цветков подаде към капитана Георги Илиев, който шутира, но топката мина отляво на вратата. 

Около 5 минути по-късно Цветков отново бе в центъра на събитията. Той центрира към Кузма, но стражът Мартин Луков успя да стигне първи до топката точно до голлинията. В 23-ата минута Марек Кузма имаше шанс да се разпише, но вместо това върна към Цветков, което забави атаката и не се стигна до промяна в резултата. По-късно отново Кузма залъга защитата на Дунав, но със следващия си ход пропиля шанса за опасна атака. 

В 33-ата минута Цветков подаде към Коконов, но защитата на русенци успя да блокира изстрела чудесно.

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари