Съдия Васил Петков встъпи в длъжност в Окръжен съд - Русе

0
Съдия Петков ще правораздава в Търговското отделение на съда
Съдия Петков ще правораздава в Търговското отделение на съда Снимка: Окръжен съд - Русе

Съдия Петков ще правораздава в Търговското отделение на съда

Съдия Васил Петков днес встъпи в длъжност в Окръжен съд – Русе. Той бе повишен с решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет от 20.06.2023 г.

Актът за встъпване подписа пред председателя на съда Николинка Чокоева, която го поздрави сърдечно за присъединяването му към екипа и му пожела да продължи да правораздава с отдаденост и мъдрост, спазвайки принципите за справедливост и върховенство на закона.

Съдия Васил Петков е завършил специалност „право“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“ през 2004 година. Професионалният му път е започнал именно в Окръжен съд – Русе, където е бил младши съдия до 2007 г. Почти 16 години е работил като съдия в Районен съд - Русе. От 2019 г. е с най-високия ранг „съдия във ВКС и ВАС“.

Съдия Васил Петков ще правораздава в Търговското отделение на Окръжен съд – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари