Съдебен заседател припадна, след като чу подробности за брутално убийство

0
Били са нужни 10 минути, докато жената се свести
Били са нужни 10 минути, докато жената се свести

Женасъдебен заседател припадна и повърна в английски съд, след като чу потресаващи подробности за убийството на 51-годишна жена, съобщи „Дейли Мейл“.

На жената са й били нужни около 10 минути, докато се свести по време на процеса срещу 43-годишния Даниел МакБрайд, който е обвинен в жестокото убийство на Маджела Линч.

Жертвата е починала от отравяне на кръвта, след като е преживяла продължителна сексуална гавра в своето мазе, като извършителят е използвал и бутилка с шампоан. Тя е била приета в болница през миналата година, когато се установило, че изпитва силна стомашна болка.

Прокурор Уилям Уайзли тъкмо бе започнал да обяснява случая, когато една от съдебните заседателки, стоящи прави, се сринала в стола си. Тя веднага е била отведена от съдебната зала, но отново припаднала на изхода. Името на жената не се съобщава, но се знае, че тя е медицинска сестра.

Още преди началото на процеса съдията предупреди, че ще бъдат представени доказателства, които могат да бъдат шокиращи или обезпокоителни за хора от залата.

По време на заседанието Даниел МакБрайд  от Саутхемптън отхвърли всички обвинения срещу себе си. Първоначално той отрече да е познавал жертвата, но след това призна, че е посещавал дома й.

Прокурорите твърдят, че МакБрайд е имал уклон към връзки с по-възрастни жени и насилствен секс.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари