Съдът пусна под парична гаранция Дияна Мандакова

0
Парична гаранция от 2000 лева за шофьорката, помела пет коли в София
Парична гаранция от 2000 лева за шофьорката, помела пет коли в София

Парична гаранция от 2000 лева за шофьорката, помела пет коли в София

Парична гаранция от 2000 лв постанови Районният съд в София за 18-годишната Дияна Мандакова, която в малките часове на 13 септември помете с автомобила си пет паркирани коли в столичния квартал "Люлин".

При последвалия тест дрегерът отчел положителен резултат. Тестът за наркотици показал, че обвиняемата е шофирала и след употреба на кокаин. При инцидента пострада една от пътничките в нейния автомобил. В съдебната зала стана ясно, че експертизата показа над 1,9 промила алкохол в кръвта.

Пред съда ученичката през сълзи заяви, че искрено съжалява за всичко.

"Със сигурност няма да се укривам, ще съдействам за разследването. Извиних се на собствениците на автомобилите, ще поема всички щети. Със сигурност това няма да се повтори", каза Дияна.

Тя заяви пред съда, че иска да ходи на училище и тази година има матура. В залата стана ясно, че във въпросната вечер момичето карало автомобила на майка си. Според адвоката му била засечена от друг автомобил и се наложило да направи рязка маневра, за да избегне произшествие, предаде БНТ.

Според прокуратурата обаче деянието е с висока обществена опасност и има риск обвиняемият да извърши друго престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    daskal
    Няма страшно - ще й платят всичко! Щом има пари да си напомпа джуките и циците и да шмърка кокаин - ще я оправят. А този шум около нея в момента ще се превърне в реклама. Батковците с кокаина много обичат палави момичета.
  • 8
    4
    Значи
    Една задна прашка и е на нула , една свирка и е на печалба ....
  • 4
    3
    Истината на истината
    Кажи тогава простото киро за колко плати газта??? Беше ли евринка или колко пъти лъга а боклук ти пикая на ППто и на кривоустото Киро по - бедни не сме били тъпън
  • 7
    2
    Истината
    "Българският" независим и некорумпиран съд! Съдът от тефтерчетата, съдът на чекмеджетата, дето покровителства заедно с мелицеата убийци, наркомани и олигарси! Точно за това Мафията е страх от ДБ и ПП, които искат да отвоюват България от мафиотите на подчинение на ОПГ ГРОБ=ДПС! Мислете и ГЛАСУВАЙТЕ!!!
  • 12
    1
    Пролет
    Тази може да извърши друго престъпление!!!!!Защо я пускат?Да не стане след дъжд качулка!!!Значи в тази държава плачеш в съда и те пуска под гаранция!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари