Съдът остави за постоянно в ареста задържания за убийството на Кристина

1
Калоян Каймакчийски поиска от съда да го освободи, за да си изчистел името
Калоян Каймакчийски поиска от съда да го освободи, за да си изчистел името Видео: БГНЕС

Калоян Каймакчийски поиска от съда да го освободи, за да си изчистел името

Софийският градски съд реши да остави за постоянно в ареста Калоян Каймакчийски, който бе задържан за убийството на 32-годишната Кристина, информира Нова телевизия.

Тялото ѝ беше открито в багажник на автомобил в квартал „Захарна фабрика” в София.

Жертвата е била простреляна с пистолет. От известно време насам е казвала пред близки, че се страхува за живота си. Търсила е помощ и от неправителствена организация, която се грижи за пострадали от домашно насилие. Официален сигнал до МВР обаче не е подаван.

Моля да не бъда задържан под стража, за да мога да се опитам да се боря да изчистя името си. Искам да бъда с детето и родителите си. Нямам за цел да се укривам. Съдействал съм през цялото време на органите на реда", заяви мъжът в заседателната зала.

По време на заседанието адвокатът на Каймакчийски заяви, че не са събрани достатъчно доказателства обиненият да е извършил престъплението. Липсвали свидетели, ДНК анализи, видео наблюдение, балистична експертиза, както и наличие на графични данни на движението на обвинителя. Не е установено къде точно е извършено престъплението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Reeee
    За какво изчистване на име говориш,УБИЕЦ!!!!!!Нека да лежиш в затворацял живот,да гниеш!!!!!Каква майка те е родила,урод мръсен!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари