Съдът дава нов ход на делото срещу Лютви Местан

1
Подсъдимият е обвинен за катастрофа, при която загина 6-месечно бебе
Подсъдимият е обвинен за катастрофа, при която загина 6-месечно бебе Снимка: БГНЕС

Подсъдимият е обвинен за катастрофа, при която загина 6-месечно бебе

Разглеждането на наказателното дело от общ характер с подсъдими Лютви Местан и Юсеин Ахмед, обвинени в причиняване на смърт по непредпазливост при пътнотранспортно произшествие, ще започне отначало от фазата на съдебното производство. Това се съобщава на интернет страницата на Окръжен съдКърджали, предаде БТА.

Основанието за това е пенсиониране на досегашния съдия - докладчик по ангажирания задължителен състав по делото.

Делото бе преразпределено на нов съдия – докладчик и бе отсрочено насроченото за 8 септември от 10:00 ч. открито съдебно заседание за неопределена дата, за провеждане на ново разпоредително заседание с призоваване на страните и уведомяване на пострадалите, се казва още в съобщението.

През април 2019г., край момчилградското село Загорско при катастрофа на два автомобила, единият от които управляван от Лютви Местан, загина бебе на 6 месеца и друго дете пострада леко.

Последното заседание по делото, което се води повече от 2 години бе на 11 юли. Тогава заради своето здравословно състояние Лютви Местан не се яви. От близо година той се защитава сам и поради тази основна причина последното заседание бе отложено за пореден път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ф16
    4г не е ли твърде бързо,сега като протакаме ще отиде 10 г минимум.В каква смешка се е превърнала Темида
  • 8
    1
    Гг
    Браво. Дано мангала да си получи заслуженото
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари