Събраха парите за лечението на Дими

1
Студентката от Хисаря страда от „Сарком на Юинг“
Студентката от Хисаря страда от „Сарком на Юинг“ Снимка: Фейсбук

Студентката от Хисаря се бори да запази костта на крака си

Събраха средствата за лечението на Димислава Николова от Хисаря.

Нейната майка Даниела сподели щастливата вест с пост във Фейсбук.

Ето какво написа тя:

Мили, невероятни, изключителни хора! С радост Ви уведомяваме, че прогнозната сума, посочена от медицинското заведение за лечението на детето ни ВЕЧЕ Е СЪБРАНА!

Това ни дава възможност да заминем за планираното лечение в Република Турция, което ще започне на 12.06.2023г. съсредоточени единствено върху лечението на Дими.

Цялото ни семейство благодари от сърце на всички хора откликнали в този труден за нас момент! Благодарността ни е безгранична и не само заради финансовата подкрепа, а и заради изключителната емоционална и духовна такава! Цялата тази вълна на положителна емоция намерила израз в думите и действията на хората ни разтърси от дъното на душите ни. БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ!!!

Дими заминава, изпълнена с вяра. Благодарим за всяка искрица надежда, любов и сила, които ни дадохте!

Сметката я оставяме отворена, защото направената предварителна калкулация от лечебното заведение е за препоръчаните изследвания и прогнозната цена може да варира според индивидуалната диагноза и възможността за възникване на медицински усложнения.

Отново ви уверяваме, че постъпилите средства от дарения ще бъдат използвани само и единствено за лечението на Дими и след приключването му при наличие на остатък той ще бъде предаден за лечение на друго дете.

Всички разходи различни от медицинските, касаещи лечението на Димислава ще се покриват от семейството!

На създадената страница във фейсбук ще публикуваме информация и документи за направените разходи, лечението на детето и нейното състояние.

С най-сърдечни благодарности от Дими и семейството!

Бъдете здрави!"

Припомняме ви, че красивата студентка от Хисаря трябваше да събере 130 000 евро за операция в Турция. Тя страда от „Сарком на Юинг“ (злокачествен рак на костите) и се бори да запази костта на крака си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари