Събират пари за транспорт на тялото на Меди до България

0
25-годишното момиче бе открито убито в дома си в Германия
25-годишното момиче бе открито убито в дома си в Германия

С дарения се събират средства за транспорта на тялото на убитата Меди Челебиева от Германия в Рудозем.

На 8 април новината за убитата млада родопчанка попари района на Рудозем. 25-годишната Меди бе открита убита в дома си в Хесен след сигнал от далечен роднина, че е неоткриваема, пише Марица.

За убийството е задържан след общодържавно издирване съпругът на убитата, 24 -годишният Кирил. Семейството на Меди, което е от рудоземското село Корита, е в шок от трагедията, жалят ги близки.

В социалните мрежи роднини призовават за събиране на средства за транспорт на тялото на убитата родопчанка, която да бъде погребана в родното си място. Обявени са две сметки - немска и българска за събиране на средствата.

"Здравейте, приятели! Всички сте запознати с вчерашната трагедия, в която си отиде едно младо момиче. Приканвам всеки, който иск, да помогне финансово, нека го направи! С този пост искам да Ви помоля за съдействие да съберем парички, за да може тялото на Меди да се транспортира до България.

Нека да помогнем на близките.

Това е банковата сметка, по която може да преведете сумата. Anatoli Kichukov IBAN: DE15 5185 0079 1027 9305 29

IBAN: BG48IORT80481086768100 Хубен Красимов Балайков - България. Благодарим на всички помогнали!", се казва в призив от роднини.

Семейството не знае още колко средства ще са нужни, различните фирми им предлагат различни оферти, като сумите варират около 2- 3 000 лева. В Германия е сестра на починалата родопчанка, която търси решение. По непотвърдена информация заради разследването на убийството сметките на близките им са запорирани и затова се налага с дарения да траспортират тялото до България.

Близките на Меди апелираха медиите да не ги притесняват с интервюта, защото трагедията им е огромна.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари