С водосвет откриха новата съдебна година в Окръжен съд - Русе

0

Русенският митрополит Наум пожела на всички магистрати и съдебни служители да бъдат морални, мъдри и справедливи

Председателят на Окръжен съд – Русе Николинка Чокоева официално откри новата съдебна година в Мраморната зала на Русенската съдебна палата. Водосвет беше отслужен от специалния гост на събитието - Негово Високопреосвещенство Русенският митрополит Наум. Пожела на всички магистрати и съдебни служители да бъдат морални, мъдри и справедливи в решенията и професията си. Благослови ги и им пожела здраве. Освети икона, която дари на председателя на Окръжен съд – Русе. Николинка Чокоева поднесе специален подарък на Негово Високопреосвещенство - кристален плакет с фрагмент от витраж на Темида, изобразена в Мраморната зала и изписан с латинската сентенция - Legibus idcirco omnes servimus ut liberi esse possimus - "Всички се подчиняваме на законите, за да можем да бъдем свободни".

Официални гости на събитието бяха Председателят на Административен съд – Русе, Зам. адм. ръководители на Окръжна прокуратура Русе, Административният ръководител на Районна прокуратура Русе, Ръководителят и представители на Службата по вписванията, Председателят на Съдебно изпълнителната служба, Председателят на адвокатски съвет Русе. Присъстваха магистрати РОС, РРП, РОП, служители и гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Erina
    Добре е за водосвета Но освен да са мъдри и справедливи, не трябва да са корумпирани и крадливи. Това е най-важното... Предстои ми едно смешно, нереално дело в Районен съд през октомври и дано правдата да възтържествува... Ще е голям цирк в малката Виена за всички слушатели, а за мен грешни пари и глоби, които незнам откъде ще взема... Дано да оживея дотогава. Дай Боже. Амин🙏
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари