С цялото ми уважение, тази алея на славата за кого е?

0
На тази звезда има повече надписи за уиски, че и картинка даже, отколкото за Валя Балканска
На тази звезда има повече надписи за уиски, че и картинка даже, отколкото за Валя Балканска

"С цялото ми уважение:
Тази алея на славата за кого е? Ако е за българи, те пишат и говорят на български, няма нужда от латиница. Нито от рекламния лозунг на тази марка уиски, Бъди известен, тези хора специално са доста известни, повечето дори и по света, не само тук. А и да сложиш на самата звезда марката си - не говори добре за компанията, особено ако иска да направи нещо уж за обществото, за общото добро.

С две думи - на тази звезда има повече надписи за уиски, че и картинка даже, отколкото за Валя Балканска. Кое му е славното на това? Пак добре, че не са добавили и някаква промоция, да речем „Снимай пет звезди от алеята, сподели ги с приятели и вземи бутилка от нашето уиски на половин цена!"
Между другото, не знам защо прословутия ПР е преведен така на български, връзки с обществеността. Отношения са това, не връзки. Двустранни. И не са задължително търговски.

Щото утре ще дойдат корейците от Киа, ще направят една алея с йероглифи и ще напишат Силата да те изненадам, да видиш тогава как ще се пулим изненадано с Валя Балканска."

Автор: Емил Кошлуков, Фейсбук

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари