С това писмо казвам МАЙНАТА ВИ!

1
Биячите на малкия 3-годишния Христо
Биячите на малкия 3-годишния Христо

И понеже днес вече ми дойде в повече… но и сама се отвратих от себе си… съзнавайки колко пъти съм обесвала човек, без да знам истината… Ми ще ви споделя за моят личен опит като майка, пък ме разпънете, както направихте с Невена – майката на пребитото тригодишно момче.

Да, аз не съм сама… имам родители… но не е казано, че те са длъжни, искат, или могат да ми помагат в отглеждането на децата. Да, мечтаех за 3 деца… дори за 4-ри… ми майната ви на вас егоистите, това си бяха моите мечти – не винаги приети от обществото, не винаги разбрани.

Мъжът ми е сам… като Невена и като Светлозар и техните деца… той няма родители и сам се е борил цял живот. Обичам го! Не… нещо повече… и да мога да повторя живота си, никога няма да го заменя за друг с повече възможности. Това е мъжът! И да, било ни е трудно, много трудно на моменти, едва сме имали хляб на масата… и какво да спрем да мечтаем ли?! Да спрем да се борим ли?! И да, големите ми синове изгледаха Слави. Бяха на 10г. и 12г. когато по цял ден им го оставяхме, защото ние се скапвахме от работа. Знаете ли какво е?! Мислите, че не съм ги мислила?! Че просто съм го правела за удоволствие?! Господ е бдял над тях, а аз всяка неделя си палех свещ и се молех. Тук в шибаната ни малка държавичка, където децата ги нямат за нищо и на никой не му пука за тях…

ДА НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА ДЕЦАТА!

Казвам го като човек организирал куп протести за какво ли не… само ДЕЦАТА не събраха критична маса за да се преборим за тяхното… нашето бъдеще…И не не се оплаквам… с това писмо казвам МАЙНАТА ВИ!

Майната ви на всички, които си мислите, че сте перфектните родители! Майната ви за това, че не излязохте всичките тези години да защитите бъдещето на децата си! Майната ви за това, че избивате комплексите си върху всяка паднала жертва на обществото! Майната ви защото не струвате! И ще ви кажа още нещо… Не , не съм безотговорен родител… Обществото е безотговорно към хората в нужда! И тези три дни толкова се отвратих от това общество… гнус ме е от вас… от себе си..

Автор: Златина Станкова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари