С печалбата връщам синовете си от Англия

0
56-годишният Румен Пеовски от благоевградското село Покровник спечели 1 663 972 лева от играта “6 от 42” миналата седмица
56-годишният Румен Пеовски от благоевградското село Покровник спечели 1 663 972 лева от играта “6 от 42” миналата седмица Снимка: Алексей Димитров

“Ще отделя най-голямата част от печалбата да върна синовете от Англия, да не се мъчат там”, заяви 90-ия в историята на тотото милионер.

56-годишният Румен Пеовски от благоевградското село Покровник спечели 1 663 972 лева от играта “6 от 42” миналата седмица. Строителният работник получи чека си лично от шефа на тотото за Югозападна България Емил Кехайов, пише 24 часа.

“Пожелавам му да бъде жив и здрав и да изхарчи парите си по собствена воля. Той е едно доказателство, че тотото дава повече, а в нашия край още повече. За последните 5 години имаме 7 милионери, включително и двамата, които разделиха най-големия в историята джакпот от близо 9 милиона лева”, каза Кехайов.

Пеовски бил редовен играч, но рядко пускал “6 от 42”. Чакал да се събере по-голям джакпот, за да се включи в играта. Иначе в “6 от 49” и “5 от 35” бил редовен във всеки тираж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари