Руснаци заснеха следи от Йети

1
Срещата с Йети е станала на около 1000 метра надморска височина
Срещата с Йети е станала на около 1000 метра надморска височина

Руснаци заснеха следи от Йети в гората в Адигея, съобщи местен телевизионен канал, позовавайки се на очевидци на появата на тайнственото същество на около час езда от най-близкия населен пункт. Група ентусиасти веднага тръгнаха по следите на Йети и успяха да го заснемат, съобщи „Дейли мейл”.

Участниците в експедицията са направили няколко секунди видео със „снежния човек”, а когато то изчезна в гората, направиха отливки от следите му в снега, показва видеозаписът.

Местни жители потвърдиха пред експедицията, че и преди са се срещали със съществото, но то се появявало предимно нощем, а през деня се криело в непристъпни части на гората.

Срещата с Йети е станала на около 1000 метра надморска височина. Неговите стъпки в снега са с размери 47 см дължина и 20 см широчина, а по отпечатъците може да се заключи, че съществото тежи около 200 килограма.

Андрей Казирян, участник в експедицията е убеден, че Йети ги е наблюдавал и затова, когато на следващия ден пак отишли на мястото, не намерили негови следи, вероятно заличени от самото същество.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари