Руснаци ползват Porsche Cayenne за водна пързалка

0
Бихте предполжили, че собственикът на такав автомобил би го пазил, нали?
Бихте предполжили, че собственикът на такав автомобил би го пазил, нали?

Най-накрая имате своето Porsche Cayenne. Сядате на шофьорското място и грабвате волана, знаейки, че над решетката пред вас свои емблемата на една от най-големите марки в историята. Красота.

Описанието на идиличната картинка би свършило дотук, ако в Русия нямаха видеокамери. Братушките обаче разполагат с такива технологии и волно и неволно продуцират някои от най-странните материали онлайн, пише OFFNews.

Да оставим настрана абсурдите, заснети от видеорегистратори, те са силно препоръчителни за гледане. Но има и случаи, в които можем да си позволим малко повече критика към руснаците.

Връщаме се на Cayenne. Бихте предполжили, че собственикът на такав автомобил би го пазил, нали? Е, в Русия действат по различен начин. Затова не е нужно да търсим обяснения защо шофьорът на Cayenne е сметнал за разумно да паркира щутгартския си всъдеход на брега на река Волга, да вкара задницата във водата и да позволи на целия плаж да го използва като пързалка

Никой от веселяците не се притеснява да се катери по високото купе на черната джипка и да го използва като пързалка и трамплин. Оставаме на вас да решите дали да го интепретирте като невинна забава или богохуство.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари