Руските военни са свалили три украински самолета край Одеса

2
Системите за ПВО са свалили самолет Су-24, два Миг-29 и хеликоптер Ми-8 на украинските ВВС
Системите за ПВО са свалили самолет Су-24, два Миг-29 и хеликоптер Ми-8 на украинските ВВС

Системите за ПВО са свалили самолет Су-24, два Миг-29 и хеликоптер Ми-8 на украинските ВВС

Руските военни са свалили три украински самолета край Одеса и са унищожили складове за боеприпаси на украинските въоръжени сили на летище край Кривой рог, съобщава Министерството на отбраната на руската федерация в сводка за хода на военните действия, предаде РИА Новости.

"В района на град Кривой Рог, Днепропетровска област, на летище Долгинцево са унищожени складове за боеприпаси и гориво на ВВС на Украйна, се посочва в съобщението.

През изминалото денонощие изтребители на руските ВКС са свалили украински самолет Су-24 в района на Одеса.

"Системите за противовъздушна отбрана успяха да свалят и самолет Су-24, два Миг-29 и хеликоптер Ми-8 на украинските ВВС", се допълва в сводката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    14
    Румен Рашев
    Свалили ама гащите си. Обяснимо е че след като с ATACAMS им унищожиха цяла ескадрила мечтаят за реванш, но прекалиха с надписването.
  • 2
    13
    до 11
    От смешен постепенно се превръщаш в жалък. Остана да пуснеш линк към DW .
  • 0
    12
    Bonkerz
    Има мн снимки с геолокация, видеа и от Авдеевка, и от горящо руско летище, сателитни снимки, руски телеграм канали и т.н. и викаш аз лъжа, а не Путин? Хахах. Нали HIMARS били унищожени, що 5 такива пускови установки изстреляха 5 ракети ATACMS тогава? Добре тогава, Украйна няма и не е изстрелвала такива, летищата в Бердянск и Луганск са непокътнати, всичко е розово и СВО върви по план, хахах.
  • -1
    11
    Bonkerz
    https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/15915777
  • 2
    10
    до 9
    Пич, ти украинска информация ли ползваш? :) Нали се сещаш, че преди време техният военен министър пускаше кадри от взривовете в Челопеч и танкови колони от учение на Варшавският договор?:) Аз помислих, че те информират от по-високо място, примерно от Козяк.:) То украинците лъжат повече от македонците. Но в крайна сметка всеки е в правото си да вярва на каквото си иска, въпрос на интелект е.:) Бъди здрав!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари