Руската общност в Русе отпразнува Нова Година

1

Директорът на ОП „Русе арт“ Мариан Савов поздрави тази вечер руската общност в Русе от името на кмета Пламен Стоилов, по повод отбелязването на Руската Нова година.

Председателят на Общински съвет Русе проф. Христо Белоев изпрати поздравителен адрес до генералния консул на Русия в Русе Татяна Грушко, която приветства всички присъстващи на тържеството. Поздравление към руската общност произнесе и областният управител на Област Русе Стефко Бурджиев.

Г-н Савов пожела на присъстващите здраве, щастие и успехи, които да съпътстват начинанията им и да им помагат за осъществяване на нови цели през годината.

Символичният домакин и водещ на вечерта – председателят на Руския клуб в Русе г-жа Маша Станчева благодари на талантите от Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител Наталия Константинова, които всяка година допринасят за празничното настроение.

Гостите изтеглиха своите късмети за новата година и получиха по една статуетка на петел, който да им носи късмет през 2017-а – годината на петела. Празничната програма продължи с много песни, танци и добро настроение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари