Руска ракета удари пазар в Костантиновка

0
17 души са убити при атаката
17 души са убити при атаката Снимка: Кадър Фейсбук

17 души са убити при атаката

Жертвите на руския ракетен удар в Константиновка в Украйна вече са 17, а ранените са 32, предаде Укринформ, като се позова на съобщение в "Телеграм" на украинския вътрешен министър Игор Клименко. Операцията по издирване и спасяване е приключила.

"Към 18:00 ч. в резултат на руския обстрел са загинали 17 души, а 32 са ранени", се казва в съобщението на министъра, информира БТА.

Както съобщи Укринформ по-рано днес, руските сили са поразили централния пазар в Костантиновка, в Донецка област.

Говорейки за удара срещу града, президентът на Украйна Володимир Зеленски отбеляза, че руската армия винаги удря цивилни граждани, когато украинските отбранителни сили постигат успехи на фронта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    До 4
    Важното е,че ти си умен и то много,по целите пети,а граматиката ти е безупречна......
  • 3
    5
    абе то и
    Ракетата в краматорск беше руска, докато случайно западни журналисти не публикуваха серийния и номер и кво, оказа се украинска и бързо заметоха случката под кревата!
  • 1
    4
    Кондю
    Даскале, прос си, и прос ш си останеш. Я кажи и за ракетата която падна у паляция(полша)? Зеления папугай много се пънеше че била руска. Радваше се кат сиганче на шоколод, че ей ся видиш ли западния свят ще си направи харакири... и какво стана после. Спомняш ли си? И да, оркайна се нападна сама. Домбас и Донецк бяха на нейна територия когато тя ги бомбеше. Праблем?
  • 0
    3
    daskal
    До 2 - Явка, вие съвсем сте откачили, бре! Под друга статия един твой съмишленик - Бай чеп, обяви, че миналата година Украйна се е нападнала сама. То бива лудост, бива шизофрения, ама...
  • 1
    2
    Явор
    Пак изкривяване на фактите.Траекторията на ракетата е от украинска територия към Донбас. Укритие отново объркаха координатите и бият по своите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари