Русия включи и подводниците си във войната срещу Украйна

2
Москва обяви, че използва своя подводен флот за нанасяне на удари по бившия си съветски съсед
Москва обяви, че използва своя подводен флот за нанасяне на удари по бившия си съветски съсед

Москва обяви, че използва своя подводен флот за нанасяне на удари по бившия си съветски съсед

Русия използва дизелова подводница в Черно море, за да нанесе удари по украински военни цели с крилати ракети "Калибър", съобщава "Ройтерс", цитиран от News.bg.

Това е първият път, в който Москва обявява, че използва своя подводен флот за нанасяне на удари по бившия си съветски съсед.

Руското министерство на отбраната разпространи видео, на което се вижда как ракети "Калибър" са изстреляни от морето и се издигат в хоризонта - към това, което ведомството твърди, че са украински военни цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Арапин
    Странно нещо са евреите. Вижте как мутират. В медиите прочетох , че Зеленски , президента на Украйна е евреин. През миналата война между Нацистка Германия и СССР 1941-1945 година , германците убиват няколко негови близки роднини, защото били евреи. Минават години , Зеленски пораства и става президент на Украйна , но още и нацист ? Също и милитарист ? Ех , Зеленски , Зеленски ,защо не стана комунист или поне демократ , както е прието в България?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари