Русия: Украйна прибягва до терористични методи и атакува атомни централи

0
Това подчерта секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев
Това подчерта секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев Снимка: © РИА Новости / Сергей Гунеев

Това подчерта секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев

На фона на липсата на успехи на бойното поле, Киев все по-често прибягва до "терористични методи“ срещу Москва, като се опитва да атакува Ленинградската, Калининската и Курската АЕЦ. Това подчерта секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Николай Патрушев на среща с колеги от Организацията на независимите държави, предава ТАСС, цитирана от агенция "Фокус".

"Липсата на успех на бойното поле принуждава Киев все повече да прибягва до терористични методи, включително атентати и убийства на руски граждани, атаки срещу граждански обекти и критична инфраструктура. Подобни действия бяха предприети от украинската страна по отношение на Ленинградската, Калининската и Курската АЕЦ“, обяви Патрушев, без да разкрива допълнителни подробности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    BRAVO
    Това глезено еврейче още поразии ще направи,че после и европа ще вдигне ръце от него.Н ещо много си приличат с оня Нетаняхо.
  • 8
    1
    Sтанко
    Не ги приключихте с блицкриг и сега буксувате... До края на войната ще се научите какво е можело и трябвало, ама ще затриете още много невинни и умопомрачени урки... Една шепа бустански плашила оставихте са се веят по света и да ви удюкват, а можеше да се разправите първо с тях - колкото и на велики да се правят...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари