Русия превзе още две украински села

2
Според Москва става дума за населените места Иванивка в Харковска област и Нетайлове в Донецка област
Според Москва става дума за населените места Иванивка в Харковска област и Нетайлове в Донецка област Снимка: Володимир Зеленський / Facebook / архив

Според Москва става дума за населените места Иванивка в Харковска област и Нетайлове в Донецка област

Руското министерство на отбраната заяви вчера, че руските сили са превзели две села в Украйна, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Според Москва става дума за населените места Иванивка в Харковска област и Нетайлове в Донецка област.

Късно в неделя генералният щаб на украинските въоръжени сили заяви, че украинските сили са отблъснали атака край село Иванивка, което се намира източно от град Купянск.

Вчера вечерта украинският генерален щаб каза, че украинските сили са отблъснали седем руски атаки в сектора на Купянск.

Руските сили отбелязаха "частичен успех" в един от районите на сектора на Купянск, като украинските сили "взимат мерки за стабилизиране на ситуацията и за предотвратяване на настъпление от страна на врага", каза още украинският генерален щаб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    daskal
    Аз съм най обикновен мизерен гей, трябва да пиша брой коментари за да мога да имам за пищовче карнобатска довечера, иначе не мога да изкарам деня...
  • 2
    5
    До 3
    Аз,ако съм на мястото на даскала,ще го надървя и забърша да е сух и ще чакам !
  • 0
    4
    До 2
    Превзели,нали за 3-4 дена Могучая се справи с Украйна ?Ами се чудя,какво ще правят с парадните си униформи,с които щяха да дефилират в Украйна като освободители и да приемат овацииииии.....
  • 0
    3
    Путин отговаря на Даскала от...
    Целта ни е да превземем цяла Източна и Южна Украйна, тоест Донецка, Луганска, Запорожска и Одеска област, след което да присъединим и Приднестровската република в Молдова, а след това може да отправим поглед и на югозапад към Румънска Добруджа и Североизточна България. Господин товарищ daskal, вие ще бъде първият, когото ще поздравим съвсем официално и подобаващо в знак на благодарност за вашите несекващи коментари по повод нашата специална военна операция! Имайте търпение, скоро ще дойдем и за вас, dаskal!
  • -2
    2
    daskal
    То хубаво са ги превзели, ама каква е целта им? Още какво искат да превземат и най-важното - защо? Като ги превземат, какво ще ги правят? Кални кочини като собствените си села и градове?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари