Русия отрече да е поръчала убийство на Евгений Пригожин

0

Дмитрий Песков: Тези твърдения са пълна лъжа

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че твърденията, че Кремъл е дал заповед за убийство на Евгений Пригожин, са „пълна лъжа”, предаде BBC.

Песков подчерта, че има „много спекулации” около самолетната катастрофа и „трагичната смърт” на пътниците на борда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Ебанка в танка
    Да ма сега Япония лее брутална радиация в океана и хич не и дреме на три сантиметровата пишка. Нея обаче никой не смее да я заклейми. Като свещена крава е някаква. Нито ресурси дава нито технологии някакви. Маде ин джапан не съм прочитал от десетилетие на стока. Само плюскат всичко до което се докопат, че и тон на света държат по някои теми. Уникално демократичен свят. Ако брада Раша беше тръгнала да налива радиация в океана щеше да гръмне до юпитер квиченето на западните хомо курви триполови. Яжте сега риба със Стронций. Едва ли са много плебеите четящи тук какво представлява стронций как се разпада във времето, колко хиляди години са му необходими, какви ужасяващи неща причинява на хората и как извеждането от тялото му е невъзможно, защото се утаява в костите. Левкимията е първата му приятелка, образуваш я за едно добро утро. Сега като започнат да се раждат уродите и избухнат раковите заболявания ще стигне до вас америка и нейния двор от васални роби какво зло представляват.
  • -2
    1
    Ванка с танка
    Те отричаха,че има и радиация в Чернобил,че подводницата им Курск заора дъното , крайцера Москва бил с екипажа на почивка.Ма как ще си помисля ,че Готвача сте го сготвили,верно чилито му дойде много...ама такава е рецептата на ГРУ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари