Русия извърши нощна атака с дронове срещу Киев

3
Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети
Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети Снимка: АП

Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети

Русия извърши нощна атака с дронове срещу Киев след 12-дневно прекъсване, съобщи украински военен, като по предварителна информация системите за противовъздушна отбрана на украинската столица са унищожили всички цели, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

"Поредната вражеска атака срещу Киев", написа в своя публикация в "Телеграм" полковник Сергий Попко, който оглавява военната администрация на Киев. "Към този момент няма информация за евентуални жертви или щети", добави той.

Очевидци от Ройтерс са чули взривове, наподобяващи звука от работата на системи за противовъздушна отбрана, които поразяват цели. Засега няма информация за мащаба на нападението.

В Киев, неговите околности и в редица региони в Централна и Източна Украйна, беше обявена тревога за въздушно нападение в продължение на около час след 02:00 часа местно време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -19
    4
    Путлер
    клоунът направи ботокса смешен, цял свят му се смее, не случайно секретарката му медведев сипи обиди наляво надясно изнервен от това, че не ги ебават за живи
  • 26
    3
    Читател
    Бързото постигане на мир в "братска" Украйна,може да бъде гарантиран,ако клоунът вдигне високо бялото знаме пред руските войници.
  • -19
    2
    Хаха
    Защото толкова си могат...смешна армия имат.
  • 27
    1
    браво
    браво на Руснаците... само не мога да разбера защо продължават да си играят на дребно - да правят киев и на 20к от него на стъкло и украинските тъпанари да капитулират и да се приключва
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари