Русия и Иран засилват военното си сътрудничество

0
И двете страни са подложени на западни икономически санкции
И двете страни са подложени на западни икономически санкции

И двете страни са подложени на западни икономически санкции

Министерството на отбраната в Москва съобщи, че руският заместник-министър на отбраната е обсъдил военното сътрудничество с началника на сухопътните войски на Иран, предаде агенция Интерфакс.

Руски държавни медии съобщиха, че вчера в Москва е пристигнала иранска военна делегация.

Русия и Иран - две страни, подложени на западни икономически санкции, укрепиха връзките помежду си във военната и други области, след като преди 18 месеца Москва започна войната си в Украйна, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

Западът обвини Иран, че продава на Русия големи количества дронове, за да ги използва в Украйна. Техеран от своя страна отрича да го прави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    до 8
    според Библията, думата на Бог, всички хора на ни братя и сестри (дори и евреите, колкото невероятно да звучи при все факта, че те са убили Исус) това че повечето от братята ни са объркани и не вървят по правия път и че въпреки това трябва да ги обичаме и да се молим за тях да видят правилния път е съвсем друг върпос.. може би въпроса ти по-правилно би бил зададен "с какво украинците са ни по-големи братя от народи А, Б, Ц, Д и т.н.?" ...................................................... отговора е че с нищо не са, просто има някъкви смотаняци, които повтарят някъкви глупости като папагали без да влагат никакъв смисъл в тях
  • 5
    8
    някой би ли ми обяснил,
    поради каква причина украинците са ни братя?!?! Моите братя са тука, в България, всичко навън е свързано със сентенцията: „Няма вечни приятели, има вечни интереси“, та защо украинците са ми братя?!?
  • -3
    7
    русенец
    малеее, на-великата държава, с най-великата отбранителна промишленост, имащи "самая могучай и непобедимая армия". Накрая какво се оказва - внасяме дронове от Иран; - за да завладеем някакви територии ползваме помощта на сирийци, чеченци и наемниците на Вагнер; - в космическите изследвания ги изпревари Индия, а ватниците успяха от първи път да улучат Луната; - - корабите ив един по един стават подводници
  • 0
    6
    до 5
    Не му се сърдя, тъжно ми е за мен. Тъжно ми е, че съм се родил в страната на идиотите. Това ме навежда на мисълта, че в недрата и се крие много уран.
  • 0
    5
    варненец
    може просто родителите му да са брат и сестра :) не му се сърди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари