Русенци проявиха състрадание и бърза реакция при инцидент с мъж

3
Сърдечно ви благодаря за проявената човещина, пише дъщерята на пострадалия
Сърдечно ви благодаря за проявената човещина, пише дъщерята на пострадалия Снимка: Dunavmost / архив

Сърдечно ви благодаря за проявената човещина, пише дъщерята на пострадалия

Русенци проявиха състрадание и бърза реакция при инцидент с мъж.

В петък следобед, около 17:40 часа, мъж е пострадал при падане в района на комплекс Ялта в Русе. Благодарение на бързата реакция на минувачи и екипа на ЦСМП-Русе, той е получил своевременна медицинска помощ.

Мариана Златкова, дъщеря на пострадалия, изказва своята благодарност в социалните мрежи за проявената съпричастност и бърза реакция.

"Искам да изкажа своята благодарност на хората, които в петък са помогнали на баща ми, пострадал при падане в района на комплекс Ялта около 17:40ч., както и на екипа на ЦСМП-Русе, за бързата и адекватна реакция", пише Златкова в групата "Русе" във Facebook.

"Сърдечно ви благодаря за проявената човещина!", добавя тя.

Случката е пореден пример за това как съпричастността и бързата реакция на обикновените хора могат да помогнат в трудни моменти. Благодарение на действията на минувачите и екипа на ЦСМП - Русе, пострадалият мъж е получил необходимата медицинска помощ и е в добро здравословно състояние.

Историята на Златкова ни показва, че добротата и състраданието са живи в обществото ни. Нека не забравяме да бъдем съпричастни и да си помагаме в трудни моменти!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари