Русенци могат да се срещнат с областния управител всеки последен вторник от месеца

0
Данаил Ковачев: Целта ми е реално решаване на проблемите на хората от областта
Данаил Ковачев: Целта ми е реално решаване на проблемите на хората от областта Снимка: Областна администрация - Русе

Данаил Ковачев: Целта ми е реално решаване на проблемите на хората от областта

Всеки последен вторник на месеца от 14:00 до 16:00 часа областният управител на Русе Данаил Ковачев ще има приемен ден. „Приемният ден е сред механизмите, които позволяват непосредствена връзка с гражданите. За мен това е особено важно, защото приоритет в дейността на администрацията трябва да бъде това да сме полезни на гражданите. Считам, че всяка институция е необходимо да бъде достъпна и отворена за контакти“, коментира Ковачев. При необходимост на срещите с гражданите ще присъстват и експерти от Областната администрация. „Подходът ми на работа ще е насочен към реалното решаване на проблемите на хората от областта“, увери Ковачев, като той бе категоричен, че ще се работи бързо и целенасочено за разрешаване на съответните проблеми.

За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223 или е-mail: [email protected]. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Вчера Ковачев проведе първия си приемен ден откакто встъпи в длъжност като областен управител. Сред темите, които вълнуваха най-вече гражданите преобладаваха битовите въпроси и възможностите за по-бързо административно обслужване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Значи
    Да взима заплата само за 1 вторник и то, ако е разрешил или свършил нещо. Много специални тия в Русе!
  • 3
    3
    Па много зает бе
    Къде ти е отчета областния? ЗАПЛАТА ВЗИМАШ ЗА 8 ЧАСА КВИ САПТИА ПОСЛЕДНИЯ ВТОРНИК, СМЕШНИК?
  • 9
    2
    Умствено недораз_ит
    човечеца, ама все така “умно” гледа… И как няма да присъстват експерти на срещите, той фатмака, иначе нищо няма да разбере, нито да състави отговор на въпрос :D
  • 9
    1
    Дебил
    Страшна новина! До сега приемния ден на областния не беше ли всеки вторник? Този гл’пендер го намали с 3/4 и се хвали с тая работа. ЖАЛКАР!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари