Русенци могат да се докоснат до ежедневието на полицаите

0
Заповядайте пред сградата на ОДМВР - Русе
Заповядайте пред сградата на ОДМВР - Русе Снимка: МВР

Заповядайте пред сградата на ОДМВР - Русе

В навечерието на професионалния празник на полицията жители и гостите на Русе ще имат възможност да се запознаят по-отблизо с работата на полицейските структури и да се докоснат до ежедневието на униформените служители, които са всеки ден навън на терен.

Ще могат да направят това днес, между 11:00 и 15:00 часа в двора пред сградата на ОДМВР - Русе /към бул. „Ген. Скобелев“/.

Там ще ви очакват екипи на охранителна полиция; екип на пътна полиция; на базовата научно-техническа лаборатория; специализирания сектор за тактически действия, заедно с техните автомобили, мотори и оборудване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    3
    Кольо Терориста
    Като за начало да се докоснат те до собствените си творения. За начало по 3 месеца всеки в следствения арест в изолация. После да излизат и да споделят как е манджата и банята, колко е чист въздуха, по 4 минути на ден виждат слънцето без да знаят откъде изгрява, виждали ли са друго такова място с толкова огромни по размер и численост черни хлебарки, как се спи на наркомански крясъци в криза. Да споделят, все пак правата на човека са засегнати, нали ни навряха в организацията за правата на човека, нали уважаваме всички, сега вече имаме права....
  • 7
    2
    daskal
    Интересна е вътрешната информация. Например какво се знае за пазара на наркотиците. Кой и как ги доставя? Кой е шефът? Кои са дилърите по веригата? Защо не се прави нищо сериозно или се ловят разни мишки?
  • 7
    1
    Асен
    Ще ме научат как да крада и взимам рушвети.Благодаря но имам други виждания за живота
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари