Русенският университет се сдоби с нова компютърна зала

0
Интензивните взаимоотношения с бизнеса имат важно значение за университета
Интензивните взаимоотношения с бизнеса имат важно значение за университета Снимка: Русенски университет

Интензивните взаимоотношения с бизнеса имат важно значение за университета

Днес в Русенския университет беше открита нова компютърна зала за обучение на студенти. Това е факт благодарение на консултантска компания за електронна търговия, която е в софтуерния бизнес повече от 10 години. Тя дари на университета 15 съвременни компютърни конфигурации, съобщи Русе Медиа.

Те ще бъдат използвани от преподавателите на катедра „Информатика и информационни технологии“, с ръководител доц. д-р Румен Русев и на техните студенти. Висшето училище има дългогодишно сътрудничество с „ФоркПойнт“, а днешният акт затвърди силното взаимодействие между тях. 

Ректорът на Русенския университет – акад. Христо Белоев откри залата и връчи свидетелство за дарение на г-н Пламен Михайлов – представител на фирмата. Съвместните дейности между двете страни ще продължат да се развиват, бяха обсъдени възможности за тяхното разширяване.

Русенският университет е изградил и развива силни връзки с бизнес организациите. Интензивните взаимоотношения с бизнеса имат важно значение за университета и са негов основен приоритет. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Речено
    Ами то това помещение на снимката прилича по-скоро на обор, отколкото на компютърна зала. Големи реклами, големи напъни и чудесии на азиатския гений Би Люй.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари