Русенският университет откри лаборатория "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето"

1
Студентите ще овладяват практически умения в най-новите софтуерни технологии
Студентите ще овладяват практически умения в най-новите софтуерни технологии Снимка: РУ "Ангел Кънчев"

Студентите ще овладяват практически умения в най-новите софтуерни технологии

Днес в Русенския университет бе открита обучителната лаборатория - "3DEXPERIENCE - инженери на бъдещето". Събитието откри ректорът на университета – акад. Христо Белоев, който благодари на фирмите Хайкад Инфотех и Линамар Лайт Металс – Русе и отбеляза, че предстои да бъде сключен договор за сътрудничество между трите страни, съобщи ръководството на РУ на фейсбук страницата си.

Лабораторията ще бъде от изключително важно значение за района на Русе, защото ще даде възможност на студентите да овладеят практически умения в най-новите софтуерни технологии, самостоятелно да разработват собствени проекти, както и да придобиват така нужните за индустрия знания в 3D проектирането и компютърните симулации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Experience
    3DCHEAT е отдавна действаща система и лаборатория под ръководството на селския труженик и тракторист, орач на наклонени ниви от Павликени. Той отдавна е напълнил торбата и продължава да я препълва. Дано някой провиди та да го перне през алчните ръчички.
  • 6
    7
    доцент
    Той гиди Селскостопанският институт пред закриване, те с лаборатория ще ни залъгват.
  • 6
    6
    Рено
    Утвърдилият далаверите в проекти и конкурси за доктори и хабилитирани преподаватели като начин на употреба и работа и лично облагодетелстване. Време е да си ходи, достатъчно неща съсипа, но за сметка на това пари натрупа.
  • 11
    5
    Ами
    Този мазен селски цървул дето все се пъчи на снимките не му ли е време да освободи мястото. Ами той пожизнено ли ще стои на него? Цялото му семейство работи в училището, а сега остава и цялата рода и де все още свои хора не е вредил да назначи на хранилка.
  • 11
    4
    Перспективи
    Скоро ще открият научна лаборатория за космически изследвания, а в бъдеще и космическа площадка до летището в Щръклево. Предстои разкриване на филиал на лабораторията в павликенския район, откъдето ще изпратят кораб с азиатския доктор хонорис кауза в междугалактическото академично пространство, кое той ще оглави и ръководи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари