Русенският Младежки гвардейски отряд набира нови попълнения

0
Изискването към желаещите да се включат във формированието е те да са ученици от 8 до 11 клас
Изискването към желаещите да се включат във формированието е те да са ученици от 8 до 11 клас Снимка: Община Русе

Изискването към желаещите да се включат във формированието е те да са ученици от 8 до 11 клас

13-и младежки гвардейски отряд към Общински младежки дом Русе обявява прием за нови гвардейци.

Записването на бъдещите гвардейци ще става в сградата на Младежкия дом на ул. „Райко Даскалов“ 2А. След избора на новите попълнения те ще се включат в програмата за дейностите на отряда, чийто ръководител е Биляна Митева.

Припомняме, че Младежкият гвардейски отряд участва активно в представителните и официални церемонии, и във военните ритуали, които по традиция се провеждат в града.

Формированията са създадени, за да съхраняват националното ни достойнство, самочувствие и патриотизъм. Сдружението е автономна, невоенна, доброволна, патриотична и културна общност.

Идеята за сформирането на русенския Младежки гвардейски отряд бе на десетокласничката от СУ „Христо Ботев“ Виктория Шекерова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари