Русенският мечок Станди отказа да спи зимен сън

4

Станди тежи 350 килограма и е един от най-големите екземпляри в парка за мечки "Белица"

Русенският мечок Станди с лекота чупи големи клони и отказа да спи зимен сън. От парка за мечки "Белица" съобщават, че всички мечки вече са будни и паркът ще бъде отворен за посетители от 10 април.

В парка живеят 18 мечки и всички тези величествени, пухкави същества са спасени от ужасна съдба и нещастен живот в плен. "За щастие, сега те имат възможност да живеят подходящ за вида си живот, който те наистина заслужават и където могат да играят, да подремват и да се пръскат във водата, както тяхната воля и желание повеляват," разказват от Парк "Белица"

"Благодарни сме за Вашата подкрепа, която ни позволява да се грижим за всички тези прекрасни мечки!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Русенец
    Какъв зимен сън да спи мечокът, като зима нямаше? Но, като си гледам сметката за топлото, сякаш живея на северния полюс.
  • 8
    1
    Минувач
    Добре, че се спаси от онази тясна, мръсна и усойна дупка в лесопарка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари