Преврат в щангите - Шефът на "Медика" регистрира нова федерация

3
Преврат във вдигането на тежести!
Преврат във вдигането на тежести!

Преврат във вдигането на тежести!

Над 17 лицензирани клуба са регистрирали нова федерация в Търговския регистър. Сдружението вече е вписано и вероятно ще кандидатства за лиценза. Така "Нова българска федерация" може да свали от власт действащия ръководител на централата - Неделчо Колев, предаде bTV.

Президент на формированието е доц. д-р Кирил Панайотов. Директорът на частната УМБАЛ "Медика" стана известен като най-скъпоплатения ръководител на лечебно заведение, което има договор с Националната здравноосигурителна каса. Кирил Панайотов беше декларирал 1,5 милиона лева годишна заплата. Русенецът оглавява местния тежкоатлетически клуб и финансира последния лагер на националния отбор, тъй като федерацията нямаше възможност да го организира и заплати.

В управителният съвет на "Нова българска федерация" са олимпийският шампион Асен Златев, наставникът на националния ни отбор Иван Иванов - също златен олимпийски медалист, европейският и световен шампион Антон Коджабашев и известният треньор Живко Архонтев.

Сагата започна преди повече от година, когато Неделчо Колев остана на поста с процедурни хватки, въпреки че загуби битката с Ариф Маджид. Самият Колев също стана президент на федерацията с преврат, отнемайки лиценза на предишния ѝ ръководител - Коджабашев.

На този етап Колев има подкрепата само на 10 клуба. Сред тях са тези на Карлос Насар и Божидар Андреев.

Колев смени и ръководството на националния отбор, слагайки начело Кристиана Колева и Пламен Аспарухов. Впоследствие обаче неговият управителен съвет върна треньора Иван Иванов и кашата, пречеща на един от най-успешните български спортове, стана пълна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    15
    Истината
    Някои лекари станаха заможни, пардон, много богати, от нашите данъци. Пък ние станахме от болни, още по-болни.
  • 4
    14
    Минчо Щангата
    Мумия щангист или джудист да речем съм не видял.
  • 0
    13
    ДО ГОСТ 1
    ВИДНО Е ЧЕ НЕ СИ В ЧАС ,НО ПЪК ОДАТА НА РАДОСТА ТИ Е НА УСТА....
  • 2
    12
    Мая Топалова
    Стига с това подвеждашо заглавие. При 2 000 000 пенсионери, това че 960 ще получат допълнително увеличение, е смешно. Такава реклама и шум вдигнахте, все едно, че 1 960 000 пенсионери ще получават двойни пенсии
  • -6
    11
    сисо
    като изключим антипатичният Нунев на снимката браво на човека много други заможни хора има и лекари и бизнесмени но не си дават парите да помагат !!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари