Русенски учител спечели първа награда в международна фестивална програма

0
Международна фестивална програма „Приятели на България” е регистрирана в България като Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност
Международна фестивална програма „Приятели на България” е регистрирана в България като Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност

Ася Кулева, старши учител в МГ "Баба Тонка" - Русе е спечелила първа награда в международната фестивална програма "Приятели на България", съобщават от учебното заведение, цитирани от Топ Новини.

Кулева е наградена в Конкурса за специалисти, работещи в извънкласни и извънучилищни дейности за разработката "За измитите картофи или Как да развиваме социалните умения и социалната интелигентност на учениците". 

Международна фестивална програма „Приятели на България” е регистрирана в България като Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, с представителство в гр. Москва.  

Основни цели на Програмата са: популяризиране и разпространение на българската култура, традиции, на таланта и знанията на българските деца и младежи; обмяна на добри практики между творческите колективи; създаване и укрепване на международните контакти чрез детското творчество и връзки между децата от България и децата от Русия и другите страни на Европа и света.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари