Русенски рокери се включват в национален протест

0
Мотористите ще протестират пред сградата на съда срещу пускането под домашен арест на убиеца Фарук Бекташ
Мотористите ще протестират пред сградата на съда срещу пускането под домашен арест на убиеца Фарук Бекташ Снимка: ТОП НОВИНИ

Русенските мотористи се включват в националния протест пред сградите на местните съдилища в сряда, 10 август.

Рокери, гневни от решението на съдийката Недялка Николова да пусне убиеца на семейство Бойкови от ареста, се организират за да изкажат своето възмущение от решението на съда в столицата, информира Арена Медиа.

Точно в 19.00 часа в 15 града на страната те ще застанат пред съдебните палати в градовете. Организаторите са посочили този час, за да не пречат на “институциите, които не си вършат работата”.

Рокерите се решиха да излязат пред съда, след като беше обявен за издирване шофьор, прегазил семейство мотористи край Драгоман. Турският гражданин Фарук Бекташ е подсъдим, след като при катастрофа на 24 юли отне живота на семейството Таня и Бойко Бойкови. Обвиняемият е избягал от апартамент в кв. "Враждебна", където е стоял под домашен арест от 27 юли. Миналата сряда е установено, че мъжът е изчезнал безследно. 60-годишният Бекташ е пенсионер, има постоянно местожителство в Германия.

Източник: Арена Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари