Русенски пожарникари спасиха жена в безпомощно състояние на улица „Муткурова“

2
Екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за изтеклото денонощие.
Екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за изтеклото денонощие. Снимка: Dunavmost / архив

Екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за изтеклото денонощие.

Запалени сухи треви пожарникарите са гасили в с. Тръстеник; в гр. Русе, на ул. Хр. Македонски; след гр. Ценово, по пътя за с. Новград; след гр. Ветово, по пътя за гр. Глоджево. Пожарите са ликвидирани без щети.

Късно снощи в 22:44 часа служители от Първа РСПБЗН са били изпратени на адрес на ул. Муткурова в Русе, заради сигнал за жена в безпомощно състояние в заключен апартамент. Пожарникарите са използвали стълба, за да достигнал до балкон на втория етаж. Влезли са в жилището и са осигурили достъп на медицински екип за оказване на необходимата помощ на жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари