Русенски полицай: Работата ми носи голямо удовлетворение!

7
Полицейският инспектор сподели, че обича да помага на хората
Полицейският инспектор сподели, че обича да помага на хората Снимка: Дарик радио Русе

Полицейският инспектор сподели, че обича да помага на хората

Днес е професионалният празник на Българската национална полиция. Патронния празник не случайно е 8 ноември – Това е деня на Свети Архангел Михаил, светецът, който символизира властта, реда и законността, царуването на истината, правдата и любовта.

На този ден в студиото на Дарик радио Русе гостува Златко Златев - полицейски инспектор в Първо Районно управление в Русе.

Той е в системата на МВР от 13 години и споделя, че именно това е била мечтата му - да стане полицай. Обича работата си, защото колкото и клиширано да звучи, обича да помага на хората. Жителите на квартала, който обслужва също го обичат, защото винаги е внимателен и обръща внимание на всеки. Работи в кризисни ситуации и на терен.

А в свободното си време разпуска, като помага на децата от футболната школа на “Локомотив” Русе. Учи малчуганите, които искат да станат вратари да бъдат най-вече смели. Самият той е завършил Националната спортна академия, има и специалност “Спортна журналистика”.

Съветва своите две момчета и останалите деца, с които се занимава, да бъдат най-вече добри хора, да следват мечтите си и да не се отказват лесно от тях. А на колегите си желае да са здрави и да обичат работата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Ачо
    Златко е пич! Повечето полицай, ако бяха като него, то отношението и мнението за цялата им гилдия щеше да е различно! Дано има повече честни и доблестни мъже в редиците им!
  • 8
    4
    Прекрасно
    Какво удовлетворение изпитвате кат ме правите почти нищо?!
  • 15
    3
    татьовото
    помага се само,ако си от заслужилите
  • 12
    2
    прасета
    да слушкаш и папкаш
  • 21
    1
    АСАВ
    Ушеви сФине; няколко пъти ми се налагало да потърся "услугите" им - резултатът -> КРЪГЛА НУЛА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари