Русенски педофил влиза в затвора

0
Блудството с 14-годишно момиче е станало в село Долно Абланово миналата година
Блудството с 14-годишно момиче е станало в село Долно Абланово миналата година

Педофил от Русенско, блудствал с малолетна, влиза в затвора, реши Районният съд в дунавския град.

К.Н. бил признат за виновен, че чрез употреба на сила се е опитал да възбуди 14-годишно момиче. Инцидентът в русенското село Долно Абланово датира от 10 септември 2015 г. Тогава мъжът е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвкупление с навършилата четиринадесетгодишна възраст Й.Б. Б., като употребил за това сила, което според Темида е престъпление по чл.150, ал.1 във вр. чл.55, ал.1, т.1 от НК, информира 24 часа.

Сутринта перверзникът се прибирал от работа, когато комшиите го повикали да пие кафе. Той отишъл, но скоро се прехвърлил на ракия. В един момент, домакините на дома били извикани на някъде и го оставили сам. Мъжът изпратил да му купят цигари и бира от магазина и здраво заседна на трапезата. В един момент, 14-годишната щерка на хазяина отишла да се къпе.

Със засилени от алкохола мераци, пияният вече гостенин я награбил и започнал да я опипва. Девойката била спасена от малкатата си сестричка, която дочула стенанията й. Едва ден по-късно засраменото момиче разказало случката на родителите си. Педофилът е осъден на една година лишаване от свобода, което да изтърпи при първоначален общ режим в открит тип затворническо заведение.

Освен това, той ще трябва и да заплати в полза на ОД на МВР- Русе сумата 444.36 лв. за разноски на досъдебното производство и по сметката на Темида сумата 130 лв. за разноски на съдебното следствие. Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15-дневен срок пред Русенския окръжен съд.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари