Русенски младежи крият дрога в електрическа крушка

1
Два вида наркотици  в автомобил били открити при проверка на полицаите на Хиподрума
Два вида наркотици в автомобил били открити при проверка на полицаите на Хиподрума Снимка: БГНЕС / Архив

Полицията в крайдунавския град установи няколко случая на притежание на дрога 

В нощта срещу събота, около 00:15 часа наряд на групата за охрана на обществения ред при Първо РУ е извършил проверка на две съмнителни лица на адрес на ул. "Видин" в Русе. Установени са 25-годишен русенец и 17-годишно момиче, също от Русе. Мъжът е предал доброволно на служителите на реда електрическа крушка, в която е имало бяло кристално вещество.

По случая е започната проверка, по описа на Първо РУ, с оглед изясняване на престъпление по чл. 354а от НК.

Също в събота, на автомобилния полигон в района на местността „Хиподрума“ в Русе, екип полицаи от групата за охрана на обществения ред при Второ РУ са извършили проверки на намиращи се на територията на съоръжението автомобили, техните водачи и пътници. При проверка на лек автомобил „БМВ 518“ е изяснено, че водачът на превозното средство - русенец на 34 г. държи в себе си марихуана.

Два вида наркотици са били открити при проверката на други двама русенци – жена на 28 г. и мъж на 22 г., които били с автомобил „БМВ 316“, собственост на жената. Униформените установили, че в жабката на колата има суха тревна маса, която реагира при полеви тест на марихуана, а в мъжа топче от алуминиево фолио, което реагирало на метаамфетамин. Случаите са документирани и по описа на Второ РУ са образувани преписки, с оглед изясняване на извършени престъпления по НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари