Русенката Александрина Дракова грабна короната "Кралица на цветята"

6
Тя е на 25 години, завършила е средно образование в гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова"
Тя е на 25 години, завършила е средно образование в гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова" Снимка: HiLife

Тя е на 25 години, завършила е средно образование в гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова"

Александрина Дракова грабна короната в конкурса "Кралица на цветята". Тя е на 25 години. Родена е в Русе, но от 8 години живее в София. Завършила е средно образование в гимназия по облекло "Недка Иван Лазарова" в Русе с професия облекло и дизайн. Александрина е домакиня, която се вълнува от проблемите на бездомните животни в България, разказва самата тя в интервю за България Днес.

- Александрина, как решихте да участвате в конкурса "Кралица на цветята"?

- В социалните мрежи видях, че тече кастинг за конкурса и без да се замисля, подадох заявление. Познавах се с организатора Александър Кашкин и знаех, че шоуто ще е феерично и ще се забавлявам. Винаги съм мечтаела да участвам в конкурси за красота, а "Кралица на цветята" е повече от конкурс. Това е фестивал, в който освен красотата се оценяват цветността на характера и позитивната енергия, която участничките излъчват.

- Очаквахте ли да спечелите?

- Надявах се! Бях уверена в себе си и качествата си, но и другите участнички бяха достойна конкуренция. Подборът беше много добър - коя от коя по-красива и талантлива. Запознах се с много интересни дами, с които продължавам да контактувам. Събитието беше цветно като празника. По време на представянето ми се притеснявах, но се справих много добре. Когато ме обявиха като победителка, бях искрено щастлива.

- Как се подготвя човек за такъв конкурс?

- Съвсем естествено. Аз спортувам активно и всеки ден съм във фитнес залата. Храня се здравословно, което оказва влияние на визията и тонуса ми. Жените трябва да сме като красиви цветя всеки ден, а не само по време на конкурсите. Имахме дизайнери, гримьори и фризьори преди надпреварата, които се погрижиха за финалния вид на участничките.

- С какво се занимавате?

- Домакиня съм. Поддържам семейния уют в дома, в който живеем с половинката ми. Обичам да готвя и най-вече да правя сладкиши. Това ме отпуска и ме кара да се чувствам щастлива. Искам да се специализирам в тази сфера и съвсем скоро ще изкарам готварски курсове, с които да подобря уменията си. Мечтая да си отворя малка сладкарничка с авторски десерти.

- Според вас пенсиите в България достатъчно високи ли са, за да може възрастните хора да живеят добре?

- Категорично не! В България единственото високо са цените! Парите, които пенсионерите получават за десетките години неуморна работа, са нищожни на фона на инфлацията. Непосилно е и хората изнемогват.

- Какво е мнението ви за замразяването на минималната работна заплата?

- При положение че наемът на скромно жилище в София е по-голям от минималната работна заплата, смятам, че първата работа на правителството трябва да е увеличение на заплатата. Ако към наема добавим и тока и водата, които са жизнено необходими за хората, как един обикновен човек ще се справи с такива суми?

Замразяването на заплатата за тази година е огромна грешка. Това е и причината за ниската раждаемост и високата смъртност в страната ни. Хората просто не могат да си позволят качествена храна и лекарства. Долната граница на заплатата трябва да е 2000 лв. и нито лев по-малко!

- След като победихте в "Кралица на цветята", какво ви предстои?

- Планирам да подкрепя благотворителна кампания за защита на бездомните животни. Това е кауза, близка до сърцето ми. Не може хората, които посягат на беззащитните животни, да се разхождат необезпокоявано сред нас. Ще настоявам за промяна в закона и ефективни присъди за злосторниците. До 3 години затвор и 5 хиляди лева глоба са изключително малко за осакатяване на животно. С минимум 5 години затвор и по-висока глоба трябва да се наказват подобни деяния.

Снимка: HiLife

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    е вече не
    Не искам да звуча лошо но е редно да се каже цялата истина. Въпросната Александрина е една от труженичките на Петко циганина или по известен като сутеньора по русенските земи, който държи част от пазара в София. Страхотна схема има деца от различни курви тази му е работничка все още не е станала поредната забременена от него. Едната му е дясната ръка другата има салон за красота за травестити и курви където му пере парите от тазо дейност. Всички е с целта да се вдигат тарифите. Криза е а и тази инвестиция трябва да се избива. Както обича да инвестира във всички труженички силикони и не само а после си ги търси с лихвите разбира се
  • 4
    1
    Грую
    Кой туй ве !?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари